Ankara
Ankara
+90 532 577 47 80 7/24 2.Cd. 56.Sk. 8/A Bahçelievler / Ankara

Gizlilik politikası

Gizlilik Politikası ve Kullanıcı Sözleşmesi

1. İş bu Gizlilik Politikası,  www.ankarasutesisat.net adresli web sitesini ve mobil sitesini ziyaret eden ve hizmetlerden faydalanan tüm kullanıcılar için geçerli olup, sitede yer alan kullanıcı sözleşmesinin ayrılmaz eki ve parçasıdır.  www.ankarasutesisat.net yerine sözleşmede 
Ankara-Su-Tesisat.Net  olarak kullanılacaktır.

2.  Ankara-Su-Tesisat.Net , sitesin ve mobil sitesini ziyaret eden, hizmet alan kullanıcıların, bireysel ve kurumsal anlamda gizliliğini korumak ve en iyi şekilde hizmetlerden faydalanmaları amacıyla, iş bu güvenlik ve gizlilik ilkelerini benimsemiştir. Bu ilkeler, sitede ve mobil site üzerinde kullanıcıların sağladığı verilerin toplanması, kullanılması, işlenmesi ve iletilmesine ilişkin ilkelerdir. Kullanıcıların, siteyi ve mobil siteyi kullanmakla, bu gizlilik politikasında yer alan her şartları kabul ettiği addolunur.

3. Ankara-Su-Tesisat.Net , Ankara Bölgesinde Ankara Su Tesisat – 0532 577 47 80 – Tesisat Ustası 7/24 Hizmet Vermektedir.

4.  Ankara-Su-Tesisat.Net , kullanıcılar sisteme kendi istekleri doğrultusunda  ve hiç bir baskı altında kalmadan üye olarak bilgilerini paylaşırlar. Ankara-Su-Tesisat.Net sitemizde ki hizmetlerden faydalanırken, paylaştığı kişisel bilgiler ve sisteme girmiş olduğu tüm bilgileri, sitemize yapılan her hangi bir saldırı sonucu başkalarının eline geçebileceğini düşünerek bilgi paylaşmalıdırlar. Sitemiz WordPress alt yapısı kullanmakta ve veri güvenliği için sürekli güncel tutulmaktadır. Her hangi bir sorundan kaynaklanan hiç bir sorumluluğu üstlenmez. Bu yüzden kullanıcılar bunları bilerek bilgilerini paylaşımda bulunmalıdırlar. Ayrıca sağlanan veri ve bilgilerin, gizlilik ve güvenliği için çeşitli önlemler almakta ve eklentiler kullanmaktadır. Böylece olası saldırılara ve veri hırsızlığı teşebbüslerine karşı koruma sağlanmaktadır.

5. Kullanıcı, Ankara-Su-Tesisat.Net sayfasına kaydettiği kişisel bilgilerinin ve fotoğrafının, Arıza Destek Talebi oluşturulabilmesi için kendi rızası ile göndermektedir. Ankara-Su-Tesisat.Net tarafından bu verilerin istatistik amacıyla kaydedilmesine, işlenmesine ve üçüncü kurum ve kuruluşlarla paylaşılmasına rıza gösterdiğini Kabul ve beyan eder.

6. Sitemiz,  SSL (Secure Socket Layer) teknolojisine sahipdir.

7.  Ankara-Su-Tesisat.Net , kullanıcıların kendisine site, mobil site ve  mobil uygulama aracılığı ile ilettiği her tür bireysel ve kurumsal bilgi ve veriyi, iş bu sözleşmede belirlenen amaçlar dışında üçüncü kişilere açıklamayacaktır.

8. Kullanıcı, site de yayımlanan reklamları, reklamın üzerinde yer alan çarpı işaretine tıklayarak kaldırabileceğini ve çerezlerinin kullanılarak reklamların oluştuğunu bildiği varsayılır.

9.  Ankara-Su-Tesisat.Net , yasaların düzenlediği şekilde kullanıcılar ile eposta, sms veya telefon yolu ile iletişim kurabilir, bu yollar ile kendisi ile iletişime geçilmesine ve ticari elektronik ileti gönderilmesine onay vermiş sayılır.

10.  Ankara-Su-Tesisat.Net , Su Tesisatı konusunda kullanıcılara yönelik içerikler sunar. Kullanıcıların içeriklere izin verilen düzeyde yorum yapmasına olanak tanır.

11. Ankara-Su-Tesisat.Net , site, mobil site ve mobil uygulamalarında, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini, kayıt edebilir.
Ankara-Su-Tesisat.Net’in5651 sayılı yasada ve bağlı yönetmeliklerde belirtilen trafik verisi saklama yükümlülükleri ayrıca saklıdır.

12.  Ankara-Su-Tesisat.Net , site, mobil site veya mobil uygulama üzerinden üçüncü taraf sitelere link(bağlantı) sağlayabilir, kullanıcıları yönlendirebilir. Ankara-Su-Tesisat.Net bağlantı verilen üçüncü taraf site ve/veya mobil uygulamaların hesap ve şifre güvenliğinden, gizlilik ve güvenlik politikalarından, yayınladıkları içeriklerden dolayı hiç bir koşulda sorumlu tutulamaz.

13. KullanıcılarAnkara-Su-Tesisat.Net  sistemi üzerindeki herhangi bir konuda ki yanlış bilgiden, herhangi bir verinin zarar görmesinden, kaybından sorumlu değildir.

14. Ankara-Su-Tesisat.Net  tarafından, site, mobil site ve mobil uygulama ile ilgili tüm önlemler alındığı halde, saldırılara uğrar ve kişisel bilgiler zarar görecek olursa, Ankara-Su-Tesisat.Net  doğacak zararlardan sorumlu tutulamaz ve kullanıcılar bunu bilerek siteyi kullanırlar ve bilgilerini paylaşırlar.

15. Kullanıcıya ait sayfasında ki her bilgi kullanıcıyı tanımlamaya yönelik diğer her türlü bireysel / kurumsal bilgiler; sözleşmede belirlenen amaçlar ve hizmet ifası için gereken zorunlu haller dışında, herhangi bir şekilde üçüncü kişilerle paylaşılmamaktadır. Sistem saldırılarında
Ankara-Su-Tesisat.Net hiç bir sorumluluk altında tutulamaz.

16. Google Analytics, ADMATİC ve Google Adwords gibi uygulamalar, ölçüm için, kullanıcıların İnternet tarayıcılarındaki çerezlerden görüntülenen sayfa sayısı, ziyaret süresi ve hedef tamamlama sayısı gibi anonim şekilde bilgi toplarlar. Bu bilgilerin toplanmasının istenmediği durumlarda, Kullanıcılar tarayıcı ayarlarından çerezlerin kullanımını durdurmaları kendi ellerindedir.

17.  Ankara-Su-Tesisat.Net  üzerindeki faaliyetlerde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Kanun’a göre: Kullanıcı’lara ait kişisel veriler, mevzuatta öngörülen usul ve esaslara uygun olarak işlenmiştir. Kişisel veriler, Ankara-Su-Tesisat.Net adına hizmet verilebilmesi için bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, ayrıca sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması nedeniyle işlenmektedir.

18. Kullanıcı, kişisel verilerinin hangi amaçlarla nasıl ve nerede kullanılacağına dair iş bu sözleşme ile bilgilendirildiğini, iş bu sözleşme kapsamında belirlenen verilerin, belirlenen amaçlarla
Ankara-Su-Tesisat.Net tarafından kullanılmasına rıza gösterdiğini kabul eder.

Kullanıcıların Dikkatine

Bu sözleşme 18 maddeden oluşmaktadır ve siteye giren her kullanıcı bu sözleşmeyi okuyup anladığı ve bu sözleşmeye göre davrandığını kabul etmiş sayılır.